Telefon: +45 70 22 51 50   |   Mail: trio@triotrykluft.dk

En leverandør - et ansvar!

24 timers landsdækkende døgnservice

Den optimale gasgeneratorløsning

Trio Trykluft & Gas har stor erfaring i levering af gasgeneratorløsninger til den danske industri – bl.a. til laserskæring, varmeværker, fødevarer, sygehuse og laboratorier. Gennem kompetent rådgivning, fokus på omkostningerne, arbejdsmiljø og driftssikkerhed skræddersyer vi løsninger, som passer netop til dit formål


Indenfor gasgeneratorløsninger arbejder Trio Trykluft & Gas med 2 teknologier, Pressure Swing Adsorption (PSA) og membranteknologien. På standardprodukter leveres fra 10 ppm til 5% i præcis den flowmængde din virksomhed skal bruge. Vi tilbyder rådgivning, installation, vedligeholdelse samt 24 timers service indenfor alle gasgeneratorløsninger. Vi samarbejder derudover med alle de førende danske instrumentleverandører til laboratorier.

Den rigtige løsning

Hos Trio Trykluft & Gas mener vi, at den optimale gasgeneratorløsning skabes gennem en konstruktiv dialog med kunden, kompetent rådgivning fra vores specialister, nøje dimensionering samt kvalitetskomponenter fra vores nøje udvalgte leverandører. Dette sikrer en kvalitetsløsning, som er driftssikker og langtidsholdbar.

Vores team af specialister dækker hele Danmark, hvad enten det drejer sig om et nyt anlæg eller vedligeholdelsen af et eksisterende anlæg. Vi er her for dig.

Trio Trykluft tilbyder produkter fra Parker, som har et bredt program til gasgeneratorer som bla. sikre en optimal energioptimering. Læs mere om produkterne her: http://ph.parker.com/dk/da/gas-generators

Firmanavn & CVR​

Trio Trykluft & Gas

CVR: ​33375190

Find os

Industrivej 20

3550 Slangerup

Kontakt os

Telefon: 70 22 51 50

E-mail: trio@triotrykluft.dk