Telefon: 70 22 51 50   |   E-mail: trio@triotrykluft.dk

En leverandør - et ansvar!

24 timers landsdækkende døgnservice

Trykluft tilbydes i høj kvalitet

Hos Trio Trykluft & Gas tilbyder vi trykluft i høj kvalitet til virksomheder i hele Danmark. I mere end 20 år har vi leveret trykluftkompressorer og efterbehandling til den danske industri, som efterspørger den høje kvalitet, vi er i stand til at levere. Gennem kompetent rådgivning og fokus på energioptimering skræddersyer vi løsninger til vores kunder, som giver god driftsøkonomi og stor sikkerhed.

Skal du bruge trykluft til din virksomhed, er vi garant for at levere nogle af de absolut bedste løsninger på markedet. Kontakt os, hvis du er interesseret i at høre mere om, hvad vi kan tilbyde dig.

Vi er blandt de førende i verden inden for trykluft

Inden for både kompressorer og efterbehandling af trykluft har vi i Trio Trykluft & Gas valgt at forhandle de produkter, som vi betragter som værende de bedste på markedet. Herudover har vi også valgt at repræsentere en af verdens bedste og førende producenter af skruekompressorer, som tilbyder en bred vifte af produkter af meget høj kvalitet med minimale serviceomkostninger.

Hos Trio Trykluft & Gas mener vi, at den optimale løsning til et trykluftanlæg skabes gennem en konstruktiv dialog med kunden, kompetent rådgivning fra vores specialister, nøje dimensionering samt kvalitetskomponenter fra vores nøje udvalgte leverandører.

Vores team af specialister inden for trykluft dækker hele Danmark, hvad enten det drejer sig om et nyt anlæg eller vedligehold af et eksisterende anlæg.​​

Få en skræddersyet løsning i dag

Er du interesseret i at få en skræddersyet løsning, hvad angår levering af løsninger inden for trykluft, er vi klar til at indgå en fast aftale. Vi Trio tilbyder blandt andet produkter fra Parker, som har et bredt program til trykluftsløsninger, hvilket sikrer en optimal energioptimering.

Kontakt os for at høre mere eller få et uforpligtende tilbud på telefon 70 20 51 50 eller skriv til trio@triotrykluft.dk.​

Firmanavn & CVR​

Trio Trykluft & Gas

CVR: ​33375190

Find os

Industrivej 20

3550 Slangerup

Kontakt os

Telefon: 70 22 51 50

E-mail: trio@triotrykluft.dk