Telefon: +45 70 22 51 50   |   Mail: trio@triotrykluft.dk

En leverandør - et ansvar!

24 timers landsdækkende døgnservice

Den optimale trykluftsløsning

Trio Trykluft & Gas har gennem 20 år leveret trykluftkompressorer og efterbehandling til den danske industri. Gennem kompetent rådgivning og fokus på energioptimering skræddersyer vi løsninger til vores kunder, som giver god driftsøkonomi og stor sikkerhed.

Indenfor både kompressorer og efterbehandling af trykluft har Trio Trykluft & Gas valgt at forhandle de produkter, som vi betragter som værende de bedste på markedet. Herudover har vi også valgt at repræsentere en af verdens bedste og førende producenter af skruekompressorer, som tilbyder en bred vifte af produkter af meget høj kvalitet med minimale serviceomkostninger.​

​Den rigtige løsning​

Hos Trio Trykluft & Gas mener vi, at den optimale løsning til et trykluftanlæg skabes gennem en konstruktiv dialog med kunden, kompetent rådgivning fra vores specialister, nøje dimensionering samt kvalitetskomponenter fra vores nøje udvalgte leverandører. Dette sikrer et kvalitetstrykluftanlæg, som er energioptimeret og har stor driftssikkerhed.

Vores team af specialister dækker hele Danmark, hvad enten det drejer sig om et nyt anlæg eller vedligehold af et eksisterende anlæg. Vi er her for dig.

Trio Trykluft tilbyder produkter fra Parker, som har et bredt program til trykluftsløsninger som bla. sikre en optimal energioptimering. Læs mere om produkterne her: http://ph.parker.com/dk/da/compressed-air-dryers

Firmanavn & CVR​

Trio Trykluft & Gas

CVR: ​33375190

Find os

Industrivej 20

3550 Slangerup

Kontakt os

Telefon: 70 22 51 50

E-mail: trio@triotrykluft.dk